Website HALLO deel 3

15-4-2010 door: Redactie
Twee weken geleden hebben wij een artikel geplaatst over hoe u onze website www.hallohorstaandemaas.nl kunt gebruiken. Deze week nog meer handige gebruiksmogelijkheden van deze website.

Verloren/gevonden en te koop aangeboden: U kunt op de website zelf een gratis advertentie plaatsen om overtollige huisraad te verkopen of om een verloren of gevonden artikel onder de aandacht te brengen. U klikt daarvoor op het kopje ´marktplaats´. Hier kunt u zelf uw bericht plaatsen door middel van een formulier dat u kunt invullen en verzenden. Uw bericht wordt dan meteen op de website geplaatst.
Agendapunten toevoegen: De agenda op www.hallohorstaandemaas.nl is ook interactief. U kunt zelf agendapunten toevoegen op de website. Hiervoor klikt u op het pijltje naast het woord agenda. U ziet dan de mogelijkheid ´Zelf uw agendapunt toevoegen´. Er is ook een mogelijkheid tot het toevoegen van een achtergrondartikel met betrekking tot het agendapunt. Zo geeft u nog meer informatie omtrent de activiteit. U kunt ook een foto laten bijplaatsen. De foto kunt u, met een korte toelichting, verzenden naar
webredactie@hallohorstaandemaas.nl
Poll: Iedere week wordt in HALLO Horst aan de Maas een poll geplaatst. Op de website kunt u stemmen op deze poll maar kunt u ook uw mening hierover geven. Er ontstaan vaak interessante discussies die wij weer gebruiken voor de uitslag van de poll die twee weken later in HALLO verschijnt. De poll vindt u aan de rechterzijde op de startpagina van www.hallohorstaandemaas.nl.
Sticker aanvragen: Als u een nee/nee sticker op uw brievenbus heeft geplakt maar u wilt toch iedere week HALLO Horst aan de Maas thuisbezorgd hebben, dan kan dat. U kunt hiervoor een HALLO-sticker aanvragen via onze website. Deze plakt u naast de nee/nee sticker zodat de bezorger weet dat hij wel HALLO mag bezorgen.
Filmpjes en fotoreportages bekijken: Bij sommige artikelen kunt u fotoreportages en filmpjes bekijken. Als u op het icoon (1)  klikt, komt u terecht in een fotoalbum over dat betreffende artikel. Het icoon (2) geeft toegang tot een filmpje dat over het item gemaakt is. U kunt ook rechtstreeks naar www.hallofoto.nl en www.hallovideo.nl gaan. Daar vindt u een overzicht van alle reportages die er tot nu toe gemaakt zijn.
Nu u helemaal op de hoogte bent van alle functionaliteiten van onze website, nodigen we u uit om eens een fotoreportage op onze site te bekijken of te reageren op de poll van deze week.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie