Wandelvierdaagse Sevenum

28-6-2012 door: Redactie
De Wandelvierdaagse van Sevenum werd geplaagd door het weer, maar werd volgens de organisatie toch met een goed gevoel afgesloten. De wandeltocht op donderdag werd in overleg met de brandweer afgelast in verband met het dreigende noodweer. Ook het defilé werd afgeblazen.
maskTop
Wandelvierdaagse Sevenum
maskBottom

Op vrijdag werd er wel gestart bij de voetbalvelden in Kronenberg. Na een klein buitje in het begin, kwam de zon door en kon de tocht door en rond de bossen van Kronenberg gewandeld worden. (Foto: Ruud Slaats)

Op de pauzeplaats van de hondenclub werden oranje paprika’s, banaantjes en komkommers aangeboden. Ook stond er voor de wandelaars een kopje koffie of een bekertje limonade klaar.

Op zaterdag werd er gestart bij de brandweerkazerne in Sevenum. Zaterdag was het prachtig wandelweer. Via diverse zandpaden kwamen de wandelaars aan op de pauzeplaats bij de gerestaureerde boerderij van Jo Geurts. Van hieruit werd de tocht voortgezet over het Groot Veld weer terug naar de brandweerkazerne.

Op zondag startte men vanaf het Raadhuisplein. De wandelaars moesten lichte regen, maar ook stevige regenbuien trotseren. Bij de familie Billekens was er weer een goed gevulde pauzeplaats ingericht. Van hieruit werd de tocht voortgezet tot aan de blokhut van het Jongerengilde Sevenum.

Ook het defilé ging vanwege het weer niet door. De vrolijke klanken van joekskapel Labberjoeks die de wandelaars in de sporthal stond op te wachten maakte echter veel goed.

Burgemeester Kees van Rooij kwam speciaal naar de blokhut voor de uitreiking van de medailles, omdat het jongerengilde dit jaar voor de vijfde keer de Wandel4daagse organiseerde. Per groep werden de medailles uitgereikt. Helaas waren er medailles tekort, maar deze worden zo snel mogelijk bij de groepen bezorgd.

De organisatie wil alle sponsoren en vrijwilligers, en natuurlijk ook de wandelaars bedanken. 

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie