Viva la Spanja!

29-7-2010 door: Mies & Flo
Het hele jaar hadden we hard gewerkt om deze zomer lekker op vakantie te gaan. Onderweg, tijdens de lange busreis, droomden we over ons geweldige appartement dat we al een half jaar geleden kwijlend achter de computer geboekt hadden.

Nadat we aangekomen waren en de buschauffeur een flinke hernia bezorgd hadden door onze volgepropte en dus zware koffers, liepen we vermoeid richting 'het paradijs'. We liepen een goedgebruinde jongeman tegen het lijf en vroegen hem waar we de sleutel konden ophalen. Lichtelijk in paniek riepen we wat Spaanse woorden die leken op 'señor' en 'hola'. Maar deze wannabe Spanjaard bleek gewoon oer-Hollands te zijn en haalde ons meteen uit de illusie in een echt Spaans dorpje te zijn. Iedereen sprak namelijk gewoon Nederlands.

De Spaanse woordenboeken konden dus mooi plaatsmaken voor een paar nieuw gekochte killerheels, dachten wij. O ja, hij vertelde er ook nog even doodleuk bij dat we pas aan het eind van de dag ons appartement in konden. Stonden we dan, in onze zeer charmante en vooral warme busreis-outfit (dikke trui, trainingsbroek en bijbehorende wallen). Binnen één minuut lag het zwembad bezaaid met kleren en schoenen die wij in een razend tempo uit de koffers gegrist hadden. Onze bikini lag natuurlijk helemaal onderin, die hadden we enthousiast als eerste ingepakt!

Na een heerlijke dag vol Spaanse zon mochten we eindelijk ons appartement in. In ons 'geweldige' appartement kwamen we erachter dat drie van de vijf lampen het niet deden, de koelkast blank stond en tot overmaat van ramp trokken we ook nog de klink van de badkamerdeur eraf. Natuurlijk trokken wij ons hier verder niks van aan, we feestten vrolijk verder.

Na een uitgebreide make-upsessie stonden wij tiptop en hooggehakt klaar voor onze kroegentocht. Na een uur konden wij onze hoge hakken wel vervloeken, terwijl we nog vier discotheken te gaan hadden. Om 6 uur 's ochtends keerden we strompelend en kruipend terug naar ons bedje, wat een avond! Na een kort nachtje kwamen we er de volgende dag achter dat onze pumps niet zo geschikt zijn voor het Spaanse uitgaansleven. We hadden zo'n pijn aan onze voeten dat lopen nog maar moeizaam ging. De avonden erna schoten wij onze gemakkelijkste slippers aan, mascara, glossje en gaan met die banaan! Olé!

Mies&Flo

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie