Truckrun wederom groot succes

12-4-2010 door: Redactie
Het was enne "super sjoene daag" afgelopen zondag tijdens de 11e Truckrun. Tijdens de run maakten mensen met een functiebeperking (gehandicapten), samen met een chauffeur een ritje door diverse plaatsen in Horst aan de Maas en omstreken.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Wij als organisatie, truckers, deelnemers, motorrijders en alle andere vrijwilligers hebben genoten. Het weer pas prachtig, publiek langs de weg enthousiast. Kortom het was weer een een feest voor iedereen. Bij verschillende mensen leverden het dan ook wel eens een traantje op, het is en blijft indrukwekkend om die blijde gezichten van de gasten, de imposante trucks en de motorrijders voorbij te zien komen.

Via deze weg willen wij alle vrijwilligers, truckers, motorrijders, verkeersregellaars, Rode Kruis, Joekskapel 'Ald Iezer' en zanger Hans Coolen en natuurlijk alle sponsoren heel hartelijk bedanken en niet te vergeten het publiek langs de route en de vrijwillige brandweer van Meerlo en Venray met hun jaarlijks waterspektakel en iedereen die wij vergeten zijn.

Het hele gebeuren heeft natuurlijk veel mooie plaatje op geleverd, deze worden de komende week op onze website www.truckrun.nl geplaatst. Ook brengen we een DVD uit van Truckrun deze kan besteld worden via onze website.

Op zondag 2 mei 2011 word de 12e Truckrun georganiseerd. Tot dan!

Namens het Bestuur Truckrun Horst.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie