Toneelvereniging Mimus bestaat 20 jaar

3-3-2016 door: Redactie
De Tienrayse toneelvereniging Mimus bestaat 20 jaar in 2016. In dit jubileumjaar brengt de vereniging de voorstelling ‘Kom mee naar buiten allemaal’ op de planken. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 18 maart, zaterdag 19 maart en zondag 20 maart in het Parochiehuis in Tienray.
maskTop
Toneelvereniging Mimus bestaat 20 jaar
maskBottom

Het blijspel in drie bedrijven ‘Kom mee naar buiten allemaal’ is geschreven door Carl Slotboom en wordt geregisseerd door Huub Schreurs. De voorstelling gaat over de natuurvrienden in het natuurvriendenhuis dat wordt gerund door Jan en Hennie Verhulst. De groep aanwezige gasten bestaat uit de meest vreemde en uiteenlopende types. Ze verblijven veertien dagen in het natuurvriendenhuis. Deze gasten behoren duidelijk niet tot de doelgroep waarop het beheerdersechtpaar Jan en Hennie hadden gehoopt. Ze liggen dan ook voortdurend met elkaar in conflict.

Jan en Hennie hebben een ­programma samengesteld voor de gasten, het lukt hun echter niet de gasten hiervoor te interesseren. Josephien, of zoals ze liever wordt genoemd, mevrouw van Zeben werkt voor geen meter mee en maakt met haar onmogelijke gedrag en bemoeizucht zeker geen vrienden. Gerda Roggeveen en haar dochter Mandy verblijven ook in het natuurvriendenhuis. Gerda is een potige tante in tegenstelling tot haar dochter Mandy die er wel een heel ­verrassend beroep op na houdt.

Is Frits Verpoort, inderdaad de zelfbenoemde ‘self made man’ die met zijn methode Verpoort alle dames voor zich weet te winnen? En weet Willy succes te behalen met deze methode? Zijn de avances van Jan om Mandy te versieren succesvol? En wat vindt Hennie daar dan wel van? Wanneer een echtgenoot van één van de gasten ook nog dreigt om iedereen te willen gijzelen, lopen de spanningen hoog op.

In verband met het 20-jarige jubileum wordt er op maandag 4 april ook een uitvoering gegeven in de schouwburg van Venray.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie