Thriller door De Vrije Spelers

5-11-2009 door: Redactie
In de tweede helft van november brengen De Vrije Spelers uit America een komische thriller op de planken. De titel van het stuk is 'Het lijk is zoek '. Dit verraadt al bijna bewust de kern van het verhaal. Het stuk speelt zich af begin vorige eeuw. Ergens in Engeland, op een prachtig en erg afgelegen landgoed.

De Vrije Spelers zijn bekend geworden door eerdere uitvoeringen. Denk aan 'De Zwarte Plak', 'De Gouden Helm', 'Wachtpost 16' en 'De Waan van de Maan'. Voor de laatste productie kregen De Vrije Spelers de 'Vergulde Chapeau'. Dit is een onderscheiding, uitgereikt door omroep L1 Radio voor de beste amateurvoorstelling van het afgelopen theaterseizoen.

Van de nieuwe voorstelling mag u dan ook veel verwachten. Het is een uitvoering in oorspronkelijke, historische kledij met veel slipjassen en lange robes. Alles in 'English style'. Op het landgoed is sprake van een lijk, maar waar is het?

Een uitgangspunt voor een spannend en lichtvoetig verhaal. Pas na twee uur is er een bijzondere ontknoping. Daarvoor gebeurt er van alles. Het decor is heel bijzonder. Er wordt veel gebruik gemaakt van geluidseffecten. Het stuk was ook te zien op tv als productie van de BBC. 'Het lijk is zoek' is geschreven door Charles R. Dyer en wordt geregisseerd door Marco van de Plasse.

Op zaterdag 14, zondag 15, zaterdag 21 en zondag 22 november kunt u een voorstelling bijwonen in de bondszaal te America. De aanvang is iedere avond om 20.15 uur.
Op zondag 22 november is een extra voorstelling in de middag, aanvang 14.30 uur.

Kaarten kunt u reserveren bij Leonie Keijsers via telefoon 077 464 90 29.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie