' The Clash ' begint weer

25-2-2010 door: Redactie
De tweede voorronde van 'The Clash of the Coverbands' vindt aankomende zaterdag plaats in Blok 10. Die avond zullen drie bands dit Horster podium bestijgen om hun kunsten te vertonen. De formaties hopen tijdens hun optredens de jury ervan te overtuigen een plaats in de regionale finalerondes te verdienen met als ultiem doel: Beste coverband van Nederland te worden.

Buiten de vakkundige jury heeft ook het altijd kritische publiek een belangrijke stem bij de selectie van het beste bandtalent. Vanaf de finalerondes wordt van alle deelnemers een live-registratie gemaakt. Elke band krijgt een eigen single in 'The Clash Hitlijst' op www.theclashofthecoverbands.com waarop dagelijks gratis gestemd kan worden. De band van de single met de meeste stemmen wint 'The Clash Hitlijst Award 2010', die zal worden uitgereikt tijdens de Landelijke Finale. Deze band zal ook optreden op het grootse 'Leidseplein LIVE' in Amsterdam. 

De jury beoordeelt de bands op o.a. techniek, arrangementen, presentatie en samenspel. De band gekozen door de vakjury en de band met de meeste publieksstemmen gaan door naar de volgende ronde.
De volgende bands zullen die avond de muzikale strijd met elkaar aangaan: 'Die Powerhosen' een Schlager coverband uit Venlo, 'No Dogs Allowed' een rock coverband uit Oss en 'The Embrassibles' een New Orleans Brass coverband uit Afferden. De zaal is geopend vanaf negen uur 's avonds.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie