Tennistalent naar Masters

3-12-2009 door: Redactie
Gedreven, ambitieus en sportief. Dit zijn de woorden die de 15- jarige succesvolle tennisser Floris Boers omschrijven. Niet alleen heeft de Grubbenvorstenaar 7 Limburgse titels op zijn naam staan en het afgelopen seizoen 3 seniorentoernooien gewonnen, maar nu heeft de jonge ster voor de 2de keer het Masters toernooi bereikt dat plaats vindt in het weekend van 5 en 6 December.

Hij is maandenlang bezig geweest met de voorbereidingen voor het Winter Jeugd Circuit. Deze bevat 4 weekenden vol unieke tenniswedstrijden. Naar aanleiding van deze weekenden blijven de beste 8 tennissers van Nederland uit onder andere de leeftijdscategorie jongens t/m 16 jaar over. Deze jonge talenten nemen het tegen elkaar op in het Masters toernooi in Almere. Floris mag zichzelf een van de gelukkige deelnemers noemen die aan dit prestigieuze toernooi mogen deelnemen .

Dit alles was niet gelukt zonder de hulp van zijn trainers (Tom Janssen, Ge Korsten en Twan Lenssen) van tennisschool Maascourt. Freddy Hemmes Jr., oud professional in dit vakgebied, hoort sinds kort ook tussen het rijtje trainers van Floris. Naast deze tennistrainingen is het opbouwen van een goede conditie geen overbodige luxe, Ron van de Wouw helpt hem deze discipline beter te leren beheersen.
­
Dit toernooi is misschien bijna ten einde, maar van Floris gaan we zeker meer te horen krijgen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie