Tegenvallend slagingspercentage VWO

24-6-2010 door: Redactie
Het percentage VWO-leerlingen van het Dendron College die in één keer zijn geslaagd, valt dit jaar behoorlijk tegen. Het landelijk percentage VWO-geslaagden lag vorig jaar op 91%, het slagingspercentage onder VWO-leerlingen van het Dendron ligt op dit moment op 81%.

Vorige week kregen alle leerlingen in het voortgezet onderwijs te horen of ze ­geslaagd waren. Van de leerlingen binnen het VWO van het Dendron College bleek bijna 1 op de 5 niet in één keer te zijn geslaagd. Sommige van deze leerlingen hebben deze week nog een kans gehad om toch te slagen door middel van een herkansing. Het percentage geslaagden zal hierdoor nog wel gaan stijgen.

Clim Parren, directielid van het Dendron College: "Wij zijn ­geschrokken van het lage ­slagingspercentage van onze leerlingen binnen het VWO.
We moeten hier intern goed over praten. De afspraak is dat we dit eerst binnen de directie gaan bespreken, aangezien we nu nog geen directe aanwijzingen hebben voor de oorzaak van dit slechte resultaat. Het is zeker een punt van zorg en aandacht".

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie