Tafeltennis voor senioren

12-11-2009 door: Redactie
Tafeltennisvereniging Armada wil samen met de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) tafeltennis voor senioren gaan aanbieden. Ouderen moeten meer bewegen, omdat bewegen, ook voor ouderen, gezond is. Reden voor Armada en de KBO Horst de tafeltennisbehoefte te peilen onder senioren.

Meer bewegen gebeurt steeds frequenter onder senioren.­ Nagenoeg iedere vorm van ­bewegen is goed. Daarom kan tafeltennis­ wellicht iets betekenen voor ­senioren. Op meerdere plaatsen wordt tafel­tennis reeds door senioren naar volle tevredenheid beoefend. In Horst tot nu toe echter nog niet in groepsverband.

Tafeltennis is tot op nagenoeg elke leeftijd te beoefenen. Bij Armada zijn meerdere personen ouder dan 65 jaar nog wekelijks met veel enthousiasme en plezier actief. Het niveau waarop gespeeld wordt is niet meteen belangrijk, als je maar plezier hebt. En dat kan prima met deze sport. Vandaar een inventarisatie naar de mogelijkheid voor het spelen van tafeltennis door senioren in Horst. Om het voornemen vorm te geven wil tafeltennisvereniging Armada ­samen met de KBO proberen een groep bij elkaar te krijgen die wekelijks een paar uur gezond wil bewegen.

De bedoeling is om overdag, voor de middag of na de middag al naar gelang gewenst, een uurtje te sporten. Ervaring met tafeltennis is niet per se nodig. Leden van Armada zijn bereid de beginselen van de sport over te brengen. Voor degenen die geen batje hebben: daar kan Armada voor zorgen. Senioren die interesse hebben om mee te doen of meer informatie willen kunnen zich melden.

De activiteit wordt gehouden in De Kleinhorst, de nieuwe accommodatie van tafeltennis­vereniging Armada, aan de Gasthuisstraat 58 te Horst.

Voor meer informatie of voor aanmelden: Hans van der Stam, telefoon 077 398 55 96, of mail naar hansvanderstam@hetnet.nl.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie