't is gedaon

18-2-2010 door: Redactie
Carnaval zit er weer op dus kon er woensdagochtend weer opgeruimd worden. Problemen hebben zich in Horst aan de Maas nauwelijks voorgedaan.

Politiewoordvoerder Bert Versleijen van de basiseenheid Horst spreekt van een relatief rustige carnaval. Er werd een wildplasser aangehouden op het Wilhelminaplein in Horst en er werden kentekenplaten ontvreemd van politieauto's.
Verder is dinsdagavond een persoon ingerekend die bij café De Lange drank probeerde te stelen. Op wat kleine akkefietjes na, was het een rustige carnaval. "Wat ons betreft mag carnaval elk jaar zo gevierd worden," zegt de politiewoordvoerder.
Vanuit Medisch Centrum VieCuri in Venlo meldt unithoofd Theo Wilbers van de spoedeisende hulp dat het wel veel drukker was dan andere jaren tijdens carnaval. "De combinatie alcoholgebruik en gladheid door sneeuw bezorgde ons topdrukte.
Veel botbreuken door valpartijen in combinatie met alcohol. Maandag hebben we zelfs een extra gipsmeester ingezet zo druk was het toen." Woensdagochtend was de rust wedergekeerd bij de spoed­eisende hulp.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie