Superster uit Polen logeert in Horst

27-5-2010 door: Redactie
Afgelopen weekend was de uit Polen afkomstige superster Doda te gast in het Parkhotel in Horst. De zangeres gaf afgelopen zaterdag en zondag een concert op Airport Weeze. Doda, pseudoniem voor Dorota Rabczewska was door OTTO Work Force in het kader van het 10-jarig jubileum van het bedrijf naar Weeze gehaald. De zangeres verbleef enkele dagen met haar eigen personeel, ­kleedsters, chauffeurs en bodyguards in het Parkhotel. Pers uit binnen- en buitenland trachtte vergeefs Doda op de gevoelige plaat vast te leggen. HALLO lukte dat wel.

Wie afgelopen weekend te gast was in het Parkhotel zal zich ­afgevraagd hebben welke ­hotemetoot er logeerde. Een heel legertje ­bodyguards en chauffeurs hield zich in en rond het hotel op. Nee, geen staatshoofd, geen prins of prinses­ maar de uit Polen afkomstige zangeres Doda. Een zangeres die supersnel het Europese firmament aan het veroveren is. Wie dacht een glimp van haar op te vangen, kwam bedrogen uit. De beveiliging rondom haar ­persoontje leken enigszins 'Wildersiaans'.

Fotografen en camera­ploegen kwamen niet voorbij Doda's ­bodygards. Enkel en alleen haar eigen Poolse personeel en de uit Horst afkomstige Imke Emons kwamen in de nabijheid van de zangeres.
Imke werd gevraagd het haar van Doda te stylen omdat zij een eigen beauty en spa in het Parkhotel heeft. De ster uit Polen was zo tevreden over het resultaat, dat zij in de toekomst vaker met Imke Emons wil werken.
De vraag van de styliste om samen met Doda op de foto te mogen, werd zodoende gehonoreerd.
Daar waar de pers het nakijken had, mocht HALLO beide dames ­fotograferen onder toeziend oog van vijf bodygards. Direct na het maken van de foto's vertrok Doda razendsnel naar Airport Weeze waar 5.000 fans een daverend concert beleefden.

De Poolse zangeres heeft inmiddels 24 nationale en internationale Awards gewonnen. In 2007 en 2009 won ze de prestigieuze Award voor beste Poolse artiest op de MTV Europe Music Awards. Intussen staat ze in de Top 5 van de beste Europese optredens.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie