Strijkservice

14-10-2010 door: Redactie
Telefoon: 06 46 71 58 68 E-mail: info@strijkservicesevenum.nl Website: www.strijkservicesevenum.nl Sector: detailhandel Start: 4 oktober 2010 Plaats: 5975 SJ Sevenum Bedrijf: StrijkService Sevenum e.o. Eigenaar: Riet Minten Adres: Fürstenbergstraat 37

Activiteiten
StrijkService Sevenum is een unieke combinatie van strijk-, verstel- en stoomservice. StrijkService Sevenum neemt klanten de wekelijks terugkerende strijkwas uit handen. Men kan de schone was brengen, deze wordt vervolgens netjes gestreken en gevouwen of op een hanger gehangen. Indien nodig kan ook reparatie- of veranderwerk worden gedaan. Om het plaatje compleet te maken kan men ook het stoomgoed door StrijkService Sevenum laten verzorgen.

Doelgroep
StrijkService Sevenum richt zich op tweeverdieners, alleenstaanden, ouderen en PGB-ers. Tevens kan wat betreft bedrijfskleding van (kleinere) bedrijven gekozen worden voor een combinatie van wassen én strijken. StrijkService Sevenum richt zich bijvoorbeeld op gezinnen die geen zin of tijd hebben om te strijken en te verstellen of naar de stomerij te gaan. StrijkService Sevenum is ook aantrekkelijk voor mensen die door welke omstandigheden dan ook lichamelijk niet of nauwelijks in staat zijn dit werk te doen.

Onderscheidend vermogen
StrijkService Sevenum is het eerste bedrijf in de regio dat dit totaalpakket aan service aanbiedt; dus uniek in deze regio. Een vorm van dienst­verlening die je hier niet veel tegenkomt, maar voor velen een uitkomst. Tevens is de haal- en brengservice een sterk onderscheidend item.

Disclaimer | CopyrightŠ 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie