Strengere controle bij De Lange

23-3-2010 door: Redactie
Uitgaansgelegenheid De Lange Horst gaat haar leeftijdsgrenzen en de controle hierop aanscherpen. Door de opkomst van verscheidene horeca-etablissementen op en rond het Wilhelminaplein is Horst inmiddels een belangrijke staplocatie geworden voor regionaal uitgaanspubliek.

Door de grote toestroom van jongeren op de vrijdag- en zaterdagavond, zijn controles op leeftijd noodzakelijk om één en ander in goede banen te leiden en problemen te voorkomen. "We vinden het enorm fijn om de regionale jeugd te mogen verwelkomen, maar het is voor ons ook erg belangrijk te zorgen voor de veiligheid van onze bezoekers. Hierbij doel ik onder andere op het zorgen voor een ´gevoel van veiligheid', evenals ervoor te zorgen dat het drank- en rookbeleid wordt nageleefd. Hierdoor zijn wij genoodzaakt strengere eisen te stellen aan ons deurbeleid, wat dus ook gevolgen heeft voor de controle op leeftijd", aldus Eric Janssen, eigenaar van De Lange Horst.

In de horecagelegenheid geldt op vrijdagavond een minimale leeftijdsgrens van 16 jaar in de zaal, daarentegen is het café vanaf 18 jaar toegankelijk. De zaterdagavond zal vanaf heden alleen toegankelijk zijn voor personen van 18 jaar en ouder.

 

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie