Steigerhout-teakhout-meubels

5-8-2010 door: Redactie
Bedrijf: Steigerhout-Teakhout-Meubels.nl Eigenaar: Conny Thiesen Adres: Blaktweg 69 Plaats: Melderslo Telefoon: 06 51 93 18 38 E-mail: info@tuinenhuisspullen.nl Website: www.steigerhout-teakhout-meubels.nl Sector: Meubels en interieur Start: April 2010

Activiteiten
Op Steigerhout-Teakhout-Meubels.nl kunnen klanten terecht voor steigerhouten en hardhouten meubels voor binnen en buiten. Enkele meubelstukken zullen binnenkort te bezichtigen zijn in de tuin op het vestigingsadres. De overige meubelen kunnen alleen online besteld worden.
Steigerhout-Teakhout-Meubels.nl maakt ook steigerhouten meubels op maat. Dit kan geheel naar wens van de klant. De unieke meubels zijn dan binnen twee tot vier weken klaar.

Doelgroep
Iedereen die van houten meubels houdt kan terecht bij Steigerhout-Teakhout-Meubels.nl. Het brede assortiment kent voor iedereen wat wils.
Vooral mensen die op zoek zijn naar maatwerk meubels van steiger- of hardhout zijn bij Steigerhout-Teakhout-Meubels.nl aan het juiste adres.

Onderscheidend vermogen
Steigerhout-Teakhout-Meubels.nl levert hoge kwaliteit meubelen. Niet alleen het zeer uitgebreide assortiment kent een goede kwaliteit, maar vooral de maatwerk meubelen zijn van hoge kwaliteit.
Daarnaast levert Steigerhout-Teakhout-Meubels.nl meubelen tegen scherpe prijzen. De combinatie van een scherpe prijs met een hoge kwaliteit meubelen, levert een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Tenslotte worden vele modellen gratis door heel Nederland bezorgd. Als de meubels zelf door de klant worden afgehaald, wordt hier in de prijs rekening mee gehouden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie