Starter in de Regio

14-1-2016 door: Redactie
Bedrijf Van Giersbergen Aanhangwagen Service Eigenaar Erik van Giersbergen Adres Energiestraat 9 Plaats Horst Telefoon 06 51 27 32 00 E-mail info@aanhangwagen-service.nl Website www.aanhangwagen-service.nl Start 01-10-2015 in Horst

Activiteiten
Bij Van Giersbergen aanhang­wagen en bandenservice kunnen klanten terecht voor advies, verkoop, onderhoud, reparatie en onderdelen voor of van aanhangwagens. Van Giers­bergen verkoopt alle merken, maten en uitvoeringen van aanhangwagens tot een maximum laadvermogen van 3.500 kilogram. Van Giersbergen levert zowel aan bedrijven als aan particulieren. Voor onderhoud en reparatie van reeds in bezit zijnde aanhangwagens kunnen klanten ook bij Van Giersbergen terecht Dit kan zijn voor een jaarlijkse servicebeurt en keuring volgens de VCA & Focwa normen, vernieuwen van onderdelen zoals vloeren van paardentrailers of twee componenten vloeren in veetrailers, maar ook gewoon voor het vernieuwen van een lampenpeer. Bedrijven of particulieren die hun eigen onderhoud of reparatie ­uitvoeren, kunnen bij Van Giersbergen terecht voor onderdelen of toebehoren zoals remdelen, kogekoppelingen, disselkisten, verlichtingen, afdeknetten enzovoorts. Heeft Van Giersbergen dit niet op voorraad, dan zorgt het bedrijf ervoor via ons zeer uitgebreid net aan toeleveranciers.

Doelgroep
De doelgoep is de bouw en nijverheid, bedrijven die werkzaam zijn in de grond-, weg- en waterbouw en landbouw­gerelateerde bedrijven, maar natuurlijk ook gewoon de particulier. Een klant is een klant en deze moet op een juiste manier geholpen worden.

Onderscheidend vermogen
Van Giersbergen onderscheidt zich tegenover hun concullegas met het totaalpakket aan diensten dat zij een klant aan kunnen bieden. Klanten kunnen altijd bij hen terecht, ook al is dit buiten de normale openings­tijden. Daarnaast staat Van Giersbergen iedereen persoonlijk te woord, zodat een klant met een goed gevoel en met het juiste advies verder geholpen is.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie