Start PIN en WIN actie

1-3-2010 door: Redactie
Waarnemend burgemeester van Rooij heeft afgelopen donderdag 25 februari het startschot geven voor de actie ‘Horst aan de Maas Cashless’. Dit deed hij door te pinnen voor een aankoop en zo ging de actie PIN en WIN van start.

Doel van het project is zoals gezegd mensen te stimuleren gebruik te maken van de pinautomaat. Hierdoor ontstaat er een minimum aan contant geld in de winkels. Op die manier valt er voor criminelen dus ’weinig of niets te halen’. De overheid hoopt zo de veiligheid te vergroten van klanten, medewerkers en ondernemers. Het is na een project in Almere een Limburgse pilot die door gemeenten in de regio nauwlettend worden gevolgd.

De actie is een samenwerkingsverband tussen Centrummanagement Horst aan de Maas, politie, KBO, MKB-Limburg, Hoofd Bedrijfschap Detailhandel, Koninklijke Horeca Nederland, verschillende banken, Currence en de gemeente Horst aan de Maas.

Over een periode van zes weken kunnen alle mensen, die hun inkopen in de gemeente Horst aan de Maas via de betaalautomaat afrekenen, prijzen winnen. De prijzen die u kunt winnen zijn o.a. een VIP arrangement voor de wedstrijd Nederland – Ghana, één minuut gratis winkelen bij een supermarkt, canvas doeken voorzien van uw eigen afbeelding gesponsord door HALLO Horst aan de Maas, toegangskaarten voor Toverland of een compleet verzorgd beautyarrangement. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de ondernemers.

Hoe kunt u meedingen naar de prijzen?
Bewaar de kassabonnen die u via de pinautomaat na een betaling ontvangt. Log vervolgens in op www.pinenwinhorstaandemaas.nl en toets het nummer in dat op de kassabon staat. Wellicht sleept u een van de prijzen binnen.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats op zondag 18 april (koopzondag) om 13.00 uur op het Wilhelminaplein in Horst.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie