SETA teams Sevenum spelen gelijk

4-3-2010 door: Redactie
Afgelopen zaterdag stond een thuiswedstrijd op het programma voor zowel de meisjes als de jongens van tafeltennisvereniging Seta uit Sevenum. De meisjes ontvingen streekgenoot Summa/Red Stars uit Venray en de jongens kregen HTC 2 uit Hoofddorp op bezoek. Beide teams kwamen niet verder dan een gelijkspel. Als koploper ontvingen de meiden van Seta de tegenstandsters uit Venray. Hoewel de meiden van Seta de ranglijst aanvoeren en op papier een overwinning voor de hand lag, pakte de praktijk anders uit.
Seta meisjes kwamen niet verder dan een gelijkspel tegen Summa/Red Stars uit Venray

Aan Steffie van de Riet lag het niet. Zij won tamelijk eenvoudig en stabiel haar drie enkelpartijen. Het zou dus afhangen van Jody Brouwers en Lisa Smets. Jody pakte met twee over­winningen twee punten voor Seta.
Er moest nog een punt gepakt worden door Lisa Smets, maar dat lukte haar niet. Haar eerste partij tegen Miranda ging verloren.
"Gek genoeg speelde ze tegen Lynn een van haar beste partijen van dit seizoen. De vierde game was dan ook van cruciaal belang. Ze verspeelde enkele matchpoints en verloor daarna de vijfde game met 11-8. Haar laatste enkel tegen Annika Jenniskens ging met 3-1 verloren.
De jongens van Seta ontvingen HTC 2 uit Hoofddorp. Er werden ­spannende vijfgamers gespeeld tussen de twee teams. Zo waren er schitterende rally's te zien van hoog niveau.
Paul Willems, coach van de jongens: "Vooral Jelle Bodelier wist in een spannende wedstrijd toch nog te winnen van een van de sterkste HTC-spelers. Het 5-5 gelijkspel valt uiteindelijk niet tegen, al houden we het gevoel dat we er meer uit hadden kunnen halen.


Dat zat er niet in, want Lennart Smets ­verkeert ­momenteel in een wisselvallige periode, waarin hij sterk aanvallende spel te vaak afwisselt met passief spel. Coach Ying-Fu Li: "Het ging niet van harte, het team speelde vrij wisselvallig en dat kwam het spel niet ten goede. Maar we blijven ons focussen," aldus de coach.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie