Schoolkorfbaltoernooi sportpark Ter Horst

8-4-2010 door: Redactie
Op woensdag 14 april vindt in Horst op sportpark Ter Horst een schoolkorfbaltoernooi plaats. Het is voor de tweede keer dat zulks groot opgezet schoolkorfbaltoernooi plaatsvindt. Het toernooi begint om 13.30 uur en eindigt rond de klok van 17.00 uur.

Een aantal jaren heeft het toernooi niet plaatsgevonden, maar vorig jaar heeft een aantal ­verenigingen, in samenwerking met Sport3, het schoolkorfbaltoernooi weer opgepakt. Het toernooi is een initiatief van een aantal korfbalverenigingen: SV United uit Meerlo, SV Lottum, De Vonckel Girls (Meterik), RKSV Wittenhorst (Horst), Erica (America), SKC '06 (Swolgen) en De Merels uit Melderslo. ­

De verenigingen zochten samen­werking met Sport3 en dankzij een financiële bijdrage vanuit de gemeente Horst aan de Maas kan het toernooi weer plaatsvinden.
Er doen vanaf dit jaar ook teams van de basisscholen uit Sevenum en Broekhuizenvorst mee. In totaal nemen ruim 350 jongens en meisjes deel aan het toernooi. Inmiddels hebben zich al zo'n vijftig teams opgegeven.
Met het schoolkorfbaltoernooi wil de organisatie de korfbalsport promoten en stimuleren bij de basisschooljeugd. Het toernooi is voor de groepen 3 tot en met 8. Buiten de eer om te winnen, worden er enkele mooie bekers beschikbaar gesteld. Verder krijgen alle deelnemers een herinneringsmedaille.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie