Scholentoernooi H.C.H.

4-3-2010 door: Redactie
Evenals voorgaande jaren organiseert de toernooicommissie van Hockey Club Horst een ­basisscholentoernooi. Alle basisscholen van Horst aan de Maas worden bij deze uitgenodigd om aan dit toernooi deel te nemen. Het toernooi zal worden gehouden op woensdag 28 april 2010.

Aanvang 13.00 uur.
Een tip van de organisatie: schrijf jullie team in onder een originele, ludieke of gewoon leuke naam! Er zijn prijzen voor de beste teams met daarnaast voor alle deel­nemers diverse traktaties! Voor teams die zich willen voorbereiden op dit toernooi, bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kunstgrasvelden. De volgende data en tijden zijn daarvoor gereserveerd: woensdag 14 april van 17.00 tot 18.00 en woensdag 21 april van 17.00 tot 18.00. Deze trainingen zijn bestemd voor die kinderen die geen lid zijn van onze vereniging. H.C.H. zorgt uiteraard voor trainers en voor sticks.

Het toernooi is bestemd voor de jeugd van groep 4 tot en met 8. Er zijn twee categorieën: zestallen en achttallen. Een team mag bestaan uit zowel jongens als meisjes.
Teams kunnen zich aan­melden tot 26 maart via school.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie