Rowwen Hze Slotconcert

8-11-2009 door: Michelle van Kempen
Aaah, wij hebben Pers-Bandjes! Rowwen Hze Slotconcert, het concert dat bij jongeren, in ieder geval bij ons, het meest bekend staat als het-geweldige-en-gezellige-bier-gooi-festival!
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Dit jaar mogen wij dit geweldige spektakel bezoeken als echte VIP's, Special Guests, Pers-Diva's van HALLO Horst aan de Maas.

Trots, met ons Pers-bandje om, stormden wij als echte journalisten naar binnen, waar we meteen welkom werden geheten door een flinke plens bier over ons heen. Heerlijk, een écht Rowwen-Hèze-Gevoel! Tijdens het voorprogramma zat de sfeer er al meteen goed in. Maar toen om 10 uur Rowwen Hèze begon ging het dak eraf! Met gevaar voor eigen leven stormden wij zo snel mogelijk, door alle natte, vieze en plakkerige lichamen, naar voren. We moeten toegeven dat we het helemaal vooraan niet lang vol hielden, maar dat we toch erg trots op onszelf zijn dat we het overleefd hebben. Het publiek ging tekeer en swingde wild mee op de muziek. Geweldig om te zien, en natuurlijk om mee te maken! Ook niet te vergeten zijn de bijbehorende varkensstiften. Rowwen Hèze roept blijkbaar de kinderlijke kant op, iedereen stift waar hij of zij maar stiften kan. Op alle plekken waar je deze varkensstift-krassen eigenlijk niet wil hebben, zitten ze. Iedereen heeft hierdoor wel een leuk en best lang blijvend souvenir, van die varkensstift-krassen kom je namelijk niet zomaar af.

Tussen het Rowwen Hèze programma door was er nog een leuke verrassing. Karin Bloemen was aanwezig! Een vrolijke en blonde krullenbol kwam het podium op en pakte het publiek meteen in. Net als bij Rowwen Hèze zong iedereen enthousiast met haar mee.

Rowwen Hèze, iedereen sprong wild mee op het ritme van de muziek, waardoor er veel val-en-opstaan-situatie's ontstonden. Heel fijn was dat iedereen wel goed op elkaar lette, viel er iemand dan werd hij of zij meteen rechtop getild om weer verder op te gaan in de muziek. We hebben wel gemerkt dat je op dit spektakel je lompe kant best mag laten zien, ofja, mág laten zien, om het tot het einde te overleven, moét je deze kant eigenlijk wel laten zien.

Ook heel leuk was dat wij, als trotse bezitters van een Pers-bandje, waren gezegend met toegang tot de VIP-ruimte! Hier waren wij dan ook al vrij snel te vinden. We moesten even omschakelen, want er zat een wereld van verschil tussen de tent en de VIP-ruimte. Geen gegooi met bier, geen varkensstiften, geen alle-kanten-opstaand-haar, wel heel veel eten en drinken, nette en schone mensen en hangtafels met trendy loungebanken! Het beviel ons hier wel. We moeten wel toegeven dat we ongeveer om de 5 minuten gecontroleerd werden, of we wel echt een bandje hadden. Blijkbaar zagen wij er met onze door-de-varkensstift-gekleurde-armen en een wilde coupe toch niet zo VIP uit. We genoten van een klein momentje rust, met een lekker bord eten zaten wij prinsheerlijk op de loungebanken, om daarna weer verder te feesten in de tent.

Het concert liep ten einde waarna wij vermoeid ons bedje vonden, om de volgende morgen wakker te worden met geweldige herinneringen aan het Rowwen Hèze Slotconcert 2009. Het was weer een zeer geslaagd spektakel en we verheugen ons nu al op Rowwen Hèze Slotconcert 2010!

Disclaimer | Copyright 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie