Rolstoeldansen in Meerlo

25-5-2016 door: Redactie
De jaarlijkse Showdance rolstoeldanswedstrijd voor Nederland en België die om de drie jaar wordt gehouden vond op zaterdag 21 mei plaats in ’t Brugeind in Meerlo. Vijf dansparen en negen dansgroepen streden om de prijzen in verschillende categorieën.
maskTop
Rolstoeldansen in Meerlo
maskBottom

De organisatie was in handen van Stichting BES. Deze stichting ondersteunt en begeleidt mensen met een functiebeperking bij het deelnemen aan sportieve activiteiten in Noord-Limburg. Het was een thuiswedstrijd voor Roll for Fun uit Meerlo/Blitterswijck, maar de meeste dansers moesten van ver komen om hun showdance te kunnen laten zien. De eerste plaats bij de paren ging naar Robert en Kim Roovers met hun dans ’Passie’. Voor Tim en Kim Heijligers-van Gils (oud Roll for Fun-danseres uit Swolgen) was er de vierde plaats met hun huwelijksdans.

Bij de groepen class 2 (voornamelijk beperkingen aan de benen) wist Roll for Fun net niet te winnen met hun dans ’Water’, maar eindigde de groep op een tweede plaats.

Met 1 punt verschil won de groep Rolling Stars uit België met hun dans ’Starship’.

Een gezamenlijke dans van de groepen Rol for Fun en Steingood uit Venlo onder leiding van Els Kusters leverde de derde plaats op. Bij de groepen class 1 (voornamelijk beperkingen aan armen en benen) won 4-Wheel-Dance uit Venlo en was er nogmaals een derde plaats voor Steingood uit Venlo.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie