Reageren

3-9-2009 door: What Else
HALLO Horst aan de Maas is een indirect product van de lezers zelf. Wij hechten veel waarde aan de inbreng en ideëen van al haar lezers. Via onze website zijn er veel verschillende mogelijkheden om input te geven op de inhoud van het blad of op bestaande artikelen.

Via de website van HALLO kunt u direct reageren op artikelen. U ziet dan meteen uw eigen reactie terug onder het specifieke artikel.

Daarnaast kunt u brieven inzenden n.a.v. een onderwerp dat ú raakt. De redactie zal deze brief aandachtig bekijken en plaatsen op de website. Mits het thema en onderwerp krachtig genoeg is zal de brief ook een plek kunnen krijgen in de gedrukte variant van HALLO.

U kunt als lezer ook onze redactie aansturen door een 'tip de redactie' formulier in te vullen. Deze tip wordt bekeken en onze redactie zal actie ondernemen op het moment dat dit als nieuwswaardig wordt beschouwd.

Ook op maatschappelijk niveau dragen we ons steentje bij. U kunt evenementen en activiteiten gratis aanmelden voor onze agenda. Uw vereniging kan gratis met contactgegevens worden vermeld op onze verenigingen pagina.

Maar ook verloren en gevonden voorwerpen kunnen via onze website worden vermeld. Daarnaast kunt u als lezer ook nog eens in de rubriek aangeboden of gevraagd desgewenst een bericht plaatsen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie