Raadsleden op zoek naar stageplek

1-4-2010 door: Redactie
De gemeente Horst aan de Maas telt 40.000 inwoners, honderden bedrijven, instellingen, stichtingen en verenigingen en maar liefst 16 kernen. Sinds januari dit jaar zijn de zes ­gemeenteraadsleden van Essentie vertegenwoordigers van al deze groepen in de gemeenteraad.

Een belangrijke verantwoordelijkheid die wij zeer serieus nemen. Om dit goed te kunnen doen is het echter essentieel dat wij weten wat er leeft. Om hier nog beter achter te komen willen wij, de raadsleden van Essentie, stage gaan lopen in de gemeente.
Wij willen graag een dag meelopen bij bedrijven, instellingen, stichtingen of verenigingen om nader kennis te maken met het werk, de mensen en om eventuele problemen of ideeën te bespreken. Lijkt het u leuk om ons een dagje mee te laten lopen? Stuur dan een mail naar de fractievoorzitter van Essentie, Bram Hendrix (b.hendrix@horstaandemaas.nl). Telefoon 06 283 599 64.

Het uiteindelijke doel van deze stage is om bij verschillende bedrijven, instellingen of verenigingen kennis te maken met het werk, de uitdagingen en problemen en uiteraard om kennis te maken met u als inwoners van de gemeente Horst aan de Maas. De enige 'eis' die wij stellen, is dat het gaat om een stageplek in de gemeente Horst aan de Maas, verder is wat ons betreft alles mogelijk.

De raadsfractie van Essentie: Bianca van den Berg, Frank Wintels, Eric Beurskens,
Stef van Loo, Bram Hendrix en Twan Hoeijmakers.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie