Publieksprijs voor Epic Fail

6-5-2010 door: Redactie
In muziekcafé Blok 10 in Horst was zaterdag 24 april een extra selectieronde van The Clash of the Cover Bands. Vijf geselecteerde bands speelden voor een plaats in de regionale halve finales die in september van dit jaar van start gaan. Winnaar was Bad Medicine uit Nederweert. De Horster rock-coverband Epic Fail wist zich echter als publiekswinnaar te plaatsen.

Epic Fail was de eerste band die het podium mocht bemannen. De plaatselijke favoriet wist met nummers van onder andere Blur, Snow Patrol en The Dandy Warhols het publiek goed te bespelen en legde beslag op de meeste publieksstemmen. Daardoor plaatste de vijfmansformatie zich bij de beste twaalf bands van Limburg en kwalificeerde zich voor de volgende ronde 'on the only road to Paradiso'. De halve finales voor Limburg worden in oktober gehouden in De Bosuil in Weert.

De andere acts waren de Bon Jovi tributeband Bad Medicine uit Nederweert, soul-coverband B2Loose uit Valkenburg, pop-coverband Winoman uit Bilthoven en de nederpop-coverband SOwieSO uit Alphen. Bad Medicine bleek uiteindelijk beste band van deze voorronde. De vijf mannen uit Nederweert speelden een sterke set met nummers als Runaway, Livin' On A Prayer en het indrukwekkende Bed Of Roses. De vakjury wees de band aan als winnaar, maar ook bij het publiek scoorde Bad Medicine hoog. Ook deze band gaat door naar de halve finales in De Bosuil in Weert.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie