Proces naar uitvoering gaat beter

22-4-2010 door: Redactie
Tijdens de laatste raadsvergadering werd duidelijk dat de gemeente moet bezuinigen op de juiste zaken. De aanwezige buurtbewoners vernamen van alle raadsleden dat de verkeersveiligheid van de Grubbenvorsterweg hoog in het vaandel staat. Gezien afspraken en de noodzaak vanuit verkeersveiligheid, agreatief Sevenum en werknemers Californië is de uitvoering van het fietspad van erg groot belang.

Rond de raadsvergadering hebben we als buurt ruim dertig steunmails gekregen, vanuit Sevenum en Horst aan de Maas. Mails van mensen, die het belang van het vrijliggend fietspad onderschreven en hiermee ook de gemeente oproepen werk te maken om te komen tot uitvoering. We waren positief dat de gemeenteraad de motie (oproep aan college) voltallig onderschreef en dat de raad het college actief verzoekt door te gaan met voorbereidingen. Hierbij worden varianten uitgewerkt met alternatieven om in juni duidelijkheid te verschaffen op welke wijze dit gerealiseerd kan worden.

De buurt gaat een afspraak ­plannen met wethouder Selen om begin juni te vernemen wat de vorderingen zijn. Als buurtbewoners volgen we de vorderingen nauwlettend. We verwachten dan ook dat de daad bij het woord wordt gevoegd, zodat we spoedig vernemen dat de uitvoering is gestart, waarbij voorkomen wordt dat toegekende subsidies/bijdragen niet besteedt worden aan andere doelen.

Namens de buurt Grubben­vorster­weg, Aartserfweg, Sevenumseweg, St. Jorisweg Ron Janssen 077 467 03 21 

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie