Praktijk voor massagetherapie en sportmassage

1-4-2010 door: Redactie
Bedrijf: Praktijk voor ­massage­therapie en sportmassage Eigenaar: Jet Smits Adres: Losbaan 2 Lottum Telefoon: 077 398 87 04 E-mail: jet.smits@kpnmail.nl Website: In productie Sector: Gezondheid/welzijn Start: 1 September 2008

Niet alleen de eigenlijke klacht maar ook het hele achterliggende verhaal
Activiteiten
Het geven van  therapeutische massages aan mensen met fysieke, psychische, sociale of emotionele klachten. Door middel van diverse massagevormen, waaronder klassieke, energetische, bindweefsel, voetreflex-zonemassage en holistic pulsing help ik hen inzicht te krijgen in de achtergronden van de klachten. Verder verzorg ik stoelmassages bij bedrijven en geef ik sportmassage.

Doelgroep?
De doelgroep voor massagetherapie is breed. Ongeacht leeftijd of geslacht, hebben cliënten baat bij de behandelingen. Als mensen niet naar de praktijk kunnen komen, kunnen ze kiezen voor een behandeling aan huis. De stoelmassages bij de bedrijven zijn bij uitstek geschikt voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken, waardoor RSI-klachten kunnen ontstaan. Een bijkomend voordeel voor de werkgever is dat de massages als bedrijfskosten mogen worden opgevoerd.

Onderscheidend vermogen?
Als mensen voor een behandeling komen, wordt er niet alleen naar de eigenlijke klacht gekeken, maar wordt ook aandacht besteed aan het hele achterliggende verhaal van de betreffende persoon. Klachten die het lichaam geeft, kunnen immers worden gezien als signalen van iets in je wat om aandacht vraagt. Ik begeleid mensen bij het herkennen, erkennen en bewuster beleven hiervan. Op een respectvolle en aandachtige manier krijgt men de tijd en ruimte die nodig is. Ik ben licentiehouder van TouchPro Europe stoelmassage en het Nederlands Genootschap Sportmassage. Verder ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten), waardoor diverse zorgverzekeraars behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie