Pin en Win actie groot succes

1-4-2010 door: Redactie
Door een aankoop bij modezaak Janssen - Noy in Sevenum via de pinautomaat te betalen gaf waarnemend burgemeester Kees van Rooij van de gemeente Horst aan de Maas op 25 februari­ het startsein voor de actie "Pin & Win". Deelnemers aan de actie kunnen met de kassabon in de hand inloggen op de speciale website www.pin&win.nl. Ieder die het nummer dat op de kassa­bon staat intoetst neemt deel aan de actie en dingt mee naar de vele prijzen. Leuk voor de consument. Maar waar het bij deze actie om gaat: er blijft geen contant geld in de winkel achter en voor criminelen is er dus "niets te halen".

Tot en met 11 april kunnen alle mensen die hun inkopen in de gemeente Horst aan de Maas via de betaalautomaat afrekenen, prijzen met een totale waarde van € 4.500,-- winnen. Horst aan de Maas Cashless is een samenwerkingsverband tussen het Centrummanagement Horst aan de Maas, de gemeente Horst aan de Maas, politie, KBO, MKB Limburg, Hoofd Bedrijfschap Detailhandel, Koninklijke Horeca Nederland, verschillende banken en Currence.

Horst aan de Maas Cashless is een samenwerkingsverband tussen het Centrummanagement Horst aan de Maas, de gemeente Horst aan de Maas, politie, KBO, MKB Limburg, Hoofd Bedrijfschap Detailhandel, Koninklijke Horeca Nederland, verschillende banken en Currence.

Resultaten tot nu toe
Vanaf de start van het project tot en met 21 maart is het totaalbedrag van de ingevoerde pinbonnen € 1.411.407,10. De duurste aankoop bedroeg € 14.550,00 terwijl het laagst gepinde bedrag € 0,01 bedroeg. Het gemiddelde bedrag in genoemde periode is € 45,09.

De prijzen worden uitgereikt op zondag 18 april (koopzondag) om 13.00 uur op het Wilhelminaplein in Horst. De hoofdprijzen (18 stuks) worden ter plekke uitgereikt door de burgemeester of de betreffende ondernemer.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie