Parkhotel Horst 1 jaar

5-11-2009 door: Redactie
Vorige week zaterdag was het Parkhotel in Horst precies een jaar open. Hoe is het afgelopen jaar verlopen en zijn de verwachtingen die men had ook uitgekomen? Met hotelmanager Harold Wennink kijken we terug en blikken we vooruit.
Parkhotel Horst opende een jaar geleden haar deuren

Harold Wennink is sinds begin januari 2008 werkzaam als hotel­manager in het Parkhotel. "De eerste weken heb ik niet meegemaakt, maar die waren vrij rommelig. Na twee ­weken hadden we alles onder controle en begon het goed te lopen. We ­hebben nu voor de eerste keer alle vier de seizoenen meegemaakt en we mogen niet klagen. De bezetting van het hotel was goed en ook veel mensen uit Horst weten ons te vinden. Dat heeft natuurlijk ook wat met nieuwsgierigheid te maken, want veel mensen willen wel eens zien hoe het hotel er van binnen uitziet", zegt Wennink.

Volgens de manager ondervindt het Parkhotel geen of nauwelijks last van de economische recessie. Volgens hem is dat te wijten aan het feit dat het Parkhotel startend is. "Wij investeren flink in naamsbekendheid, daar waar anderen juist de hand op de knip houden. Ook zijn er veel bedrijven en instellingen die ons hotel willen proberen. Hierdoor is onze kamerbezetting zelfs iets hoger dan verwacht. Het Parkhotel organiseert voor bedrijven allerlei events. Zo wordt het bedrijfsleven vandaag een Floriadedag aangeboden in samenwerking met de Stichting Promotie Noord-Limburg.

We willen eigenlijk een netwerkpodium zijn voor het bedrijfsleven, zeg maar een soort bedrijfscafénetwerk. Elke eerste donderdag van de maand organiseren we iets voor bedrijven uit de regio en de deelname is gratis. We willen méér zijn dan alleen maar een hotel", zegt Wennink. In het hotel bevindt zich ook Allura Beauty & Spa van Imke Emons. Haar business is vanaf het begin gevestigd in het Parkhotel. "Zij vormt een absolute toegevoegde waarde binnen ons hotel. Men kan er terecht voor visagie, massage en haarverzorging. Zij geniet grote bekendheid in het wereldje waarin zij actief is en brengt ons klanten uit Nederland en daarbuiten. We zijn daar erg blij mee want het versterkt ons concept: méér dan alleen maar een hotel te willen zijn", aldus Harold Wennink.

De komst van nieuwe hotels en restaurants in de regio ziet hij niet als een bedreiging, maar juist als een versterking. De toekomst ziet hij vol vertrouwen tegemoet, zeker wanneer het economisch tij keert. In het Parkhotel werken momenteel zestig mensen (± 35 fte's). Het hotel is 24 uur per dag open.

meer info zie: www.parkhotelhorst.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie