Op zoek naar de beste hobbykok

5-8-2010 door: Redactie
Het Gilde van Streekrestaurants heeft in het kader van de Week van de Smaak een wedstrijd uitgeschreven waar elke hobbykok in Limburg aan mee kan doen. Het gaat om het beste gerecht waarin rabarber, aardbeien en blauwe bessen verwerkt is.

De rabarber komt uit Veulen, de aardbeien uit Horst en de bessen zijn afkomstig uit Broekhuizen.
De koks van het Gilde van Streekrestaurants beoordelen de gerechten en worden daarbij geholpen door 'bekende Limburgers' als René Brienen van Restaurant Brienen aan de Maas en Tren van Enckevort van Rowwen Hèze.

De finale is op 13 september. De inzendingen moeten uiterlijk 1 september binnen zijn, via e-mail: info@streekrestaurants.nl of via de post naar Pannenweg 4, 5853 ES Siebengewald. 

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie