Nieuwe jongerensite van BiblioNu

8-7-2010 door: Redactie
De jongerensite van BiblioNu is vernieuwd. Deze site met de naam Jonge­­ren Infopunt is te vinden via www.biblionu.nl op tabblad Voor iedereen. In samenwerking met een aantal jongeren heeft de openbare bibliotheek van Venray en Horst aan de Maas de site vorm en inhoud gegeven.

Op het Infopunt staan tien onder­werpen die interessant zijn voor jongeren. De thema's Geweld en criminaliteit, Gezondheid, Jij in de maatschappij, Problemen, School en studie, Seks en zo, Thuis, Verslaafd, Vrije tijd en Werk en inkomen komen hier uitgebreid aan bod. Zo heeft Werk en inkomen bijvoorbeeld de subrubrieken Belas­tingen, Bijbanen en vakantiewerk, Geld lenen en schulden, Solliciteren, Werken in het buitenland enzovoort.

Bij elke subrubriek is een korte uitleg opgenomen en staan er verwijzingen naar weblinks en adressen waar men terecht kan. Doordat de jongeren­site ook links heeft naar uittrekselsites, scholen en catalogi van schoolmediatheken is deze site bijzonder handig voor jongeren. Behalve deze serieuze zaken staan er ook leuke leestips, BiblioNu nieuws en een agenda op het Jongeren Infopunt.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie