Tom Roefs nieuwe directeur

6-1-2010 door: Redactie
Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst heeft algemeen directeur Jan Nabben aan de medewerkers van de Munckhof Groep aangekondigd per 1 juli 2010 afscheid te zullen nemen. Hij wordt dan opgevolgd door Tom Roefs die momenteel directeur van de Travel Divisie van Munckhof is.

Jan Nabben heeft met een korte onderbreking ruim 20 jaar leiding gegeven aan de Munckhof Groep. In deze periode is het Horster bedrijf uitgegroeid van een regionaal vervoersbedrijf tot een grote, landelijke speler in de personenvervoer- en reisbranche. Nabben heeft in zijn periode als algemeen directeur met visie mensen aangenomen, bedrijven overgenomen en nieuwe bedrijven opgericht. Samen met het directieteam heeft hij Munckhof Groep weten uit te breiden tot 800 medewerkers, 400 voertuigen en 27 vestigingen in binnen- en buitenland.

Tom Roefs: "In nauwe samenwerking met het directieteam en alle medewerkers door de jaren heen, heeft Jan Nabben als algemeen directeur de Munckhof Groep gebracht tot wat het nu is: een belangrijke werkgever in Zuid-Oost Nederland en een toonaangevend bedrijf in de personenvervoer- en reisbranche. Ik zal zijn werk met net zoveel passie en gedrevenheid voortzetten."

Roefs neemt per 1 mei 2010 de taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden als algemeen directeur van Jan Nabben over. Roefs is reeds vele jaren werkzaam bij de Munckhof Groep. Sinds 2004 is hij directeur van de Travel Divisie van Munckhof, waartoe de zakenreisbureaus, vakantiereisbureaus, reisorganisaties en de internationale vestigingen in Benidorm en Beijing behoren.

Middels een Management Buy Out (MBO) zal de Munckhof Groep worden voortgezet door de zittende directie, welke naast Tom Roefs bestaat uit Eric van den Munckhof (directeur Munckhof Touringcar Divisie), Jos Poortinga (directeur Munckhof Taxi Divisie) en Patrick Straetemans (financieel directeur). Jan Nabben: "Ik ben ervan overtuigd dat de groei en continuïteit van de Munckhof Groep gewaarborgd worden: niet alleen door de aanstelling van de nieuwe algemeen directeur Tom Roefs, maar zeker ook door de inzet van zijn collega's in de directie middels hun MBO".

Vanwege zijn uitstekende verdiensten zal aan Jan Nabben op vrijdag 18 juni 2010 een afscheidsreceptie met aansluitend een afscheidsfeest worden aangeboden voor collega's, oud-collega's, relaties, familie, vrienden en bekenden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie