Michel Redsky neemt cd op in Horst

8-4-2010 door: Redactie
In de Fine Tune Studio van Marcel Siebers en Peter Muijsenberg in Horst, heeft de Amerikaan Michael Redsky afgelopen zaterdag een CD opgenomen. De singer-songwriter is een rechtstreekse afstammeling van de Cherokee indianen. Over enkele weken komt de CD op de markt in zowel de Verenigde Staten als ook in Nederland.

Michael Redsky (46) is vanaf 23 maart in Nederland en reist 13 april weer terug naar de Verenigde Staten. Hij wil met zijn spirituele muziek zijn roots doorgeven aan anderen. Michael Redsky is enige tijd geleden in contact gekomen met Marcel Siebers en Peter Muijsenberg toen hij in Nederland op bezoek was bij Jackie Guelen in Castenray. Jackie is binnen de indianencultuur bekend als 'Wolf Who Speaks'.
Het opmerkelijke van de Amerikaan is dat hij de CD in Horst opneemt. "Dat heeft alles te maken met het feit dat Peter en Marcel me goed liggen. Zij hebben hetzelfde gevoel als ik wanneer ik muziek maak. Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn hart, zuiver en oprecht. Ik zie het als een soort spirituele healing waarin je innerlijk tot rust komt," aldus Redsky. Vanaf zijn zevende levensjaar wist hij al wat hem te doen stond. Hij bracht in zijn jeugd vele uren door met zijn stamoudsten die hem de Indiaanse cultuur leerden.

Wie Redksy wil ontmoeten kan zaterdag 10 april terecht bij Natural Body Balance in Horst. Daar geeft de Amerikaan een workshop 'Stone People's Medicine', waarbij gebruik wordt gemaakt van kristallen schedels. De schedels zijn bedoeld als hulpmiddel, om de spirituele diepgang van deelnemers te bevorderen. De workshop vindt plaats van 10.00 tot 16.30 uur en er kunnen maximaal tien personen aan deelnemen.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie