Melkfles of Duo-Penotti

6-5-2010 door: Mies & Flo
Alles alvast geregeld voor een perfecte zomer: ingeslagen bikini's, zonnebrillen, teenslippers, zwoele zomerjurkjes en een geweldig uitzicht op een strand vol hotties vanaf ons balkon in het bruisende centrum van Lloret de Mar. Het enige wat nog ontbreekt is die goddelijk bruine tint.

Onze lichamen zijn namelijk nog te vergelijken met de melkflessen uit de supermarktkoeling. We krijgen het al benauwd bij het idee, wij paraderend over de boulevard van Lloret als twee oer-Hollandse en vooral witte meisjes tussen alle goudgebruinde lichamen die zo uit de nieuwe clip van Beyoncé geript zouden kunnen zijn. Om dit genante scenario te voorkomen moest er een oplossing komen, en wel snel! Daar zaten we dan, op de grond midden in de drogist voor het rek met tientallen potjes, tubes, spuitbussen en alle andere bruin-zonder-zon producten die ons stuk voor stuk een prachtige bruine tint beloofden. Met een tevreden glimlach op ons gezicht liepen we met een tube bruin-zonder-zon, die met veel zorg was uitgekozen, de winkel uit. Binnen de kortste keren zouden wij er al uitzien als echte Spaanse Chica's!

Achteraf gezien veel te enthousiast, begonnen we diezelfde dag nog met smeren. Om vervolgens de volgende ochtend elkaar wakker te maken met een hysterische gil. Duo Penotti, daar waren we mee te vergelijken. Het was een ramp, bruine strepen overal verspreid over ons lichaam! Benen die in een keer een duidelijke scheiding tussen voor- en achterkant hadden staken onder ons, een stuk minder zwoele, zomerjurkje uit. Handen die aan de binnenkant bruiner waren dan aan de buitenkant en tenen die er uit waren gaan zien alsof we ze een jaar niet meer gewassen hadden. Toen we de boosdoener er nog eens bij pakten en de bijsluiter nog eens goed doorlazen kwamen we erachter dat we een aantal dingetjes door ons enthousiasme helemaal vergeten waren. "Scrub uw lichaam eerst goed glad", Oeps! "Wrijf alles goed uit en bouw op met dunne laagjes" Ai, het was toch hoe dikker hoe bruiner? "Na gebruik, uw handen drie keer grondig met zeep wassen". Deze belangrijke informatie hadden wij ook over het hoofd gezien. We geloven best dat bruin zonder zon kan zorgen voor de perfecte bruine huid, voor de zorgvuldige smeerders onder ons. Toch hebben wij besloten dat het geleidelijk bruin worden door lekker te luieren in de zon meer voor ons is weggelegd!

Mies & Flo

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie