Maasdorpencup in Broekhuizenvorst

5-8-2010 door: Redactie
Het voetbalteam van Broekhuizenvorst mag komende week op eigen terrein de beker verdedigen. Dinsdag 10, woensdag 11 en zaterdag 14 augustus vindt de Maasdorpencup 2010 voor heren plaats.

Vorig jaar won de club de wedstrijd in Lomm, waardoor nu alle wedstrijden gespeeld worden op sportpark 't Venneke in Broekhuizenvorst. In het toernooi spelen naast S.V.E.B. nog zeven teams uit de omgeving: DEV-Arcen, EWC '46 (Well), GFC '33 (Grubbenvorst), IVO (Velden), Resia (Wellerlooi), RKDSO (Lomm) en SV Lottum.

De competitie begint met de wedstrijden tussen GFC '33 - EWC '46 en DEV-Arcen - RKDSO om 19.00 uur. Een uur later ruilen de teams en spelen GFC '33 - DEV-Arcen en EWC '46 - RKDSO. Woensdag zijn de andere vier teams aan de beurt. De wedstrijden beginnen ook op deze dag om 19.00 uur. In die partijen treffen SV Lottum en IVO elkaar en moet de heersende kampioen tegen Resia. Daarna speelt Resia tegen SV Lottum en mag IVO zich bewijzen tegen
S.V.E.B.
Op zaterdag zijn de finales.
Om 15.00 uur wordt gestreden om plaats 5 tot en met 8 en om 18.00 uur spelen de voetballers voor de eerste vier plaatsen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie