Lottumse band 30 Past 7

29-12-2009 door: Redactie
De Lottums band 30 Past 7 bestaat nog niet zo heel lang. Het bandje bestaat uit vijf leden en heeft al zo'n tien optredens achter de rug. 30 Past 7 wil graag meer optreden want muziek maken is hun passie.
30 Past 7 oefent in een gebouw bij Fresh Park

Het bandje bestaat uit vijf personen die allemaal uit de gemeente Horst aan de Maas komen. Yme Custers (Lottum) 16 jaar, speelt gitaar. Dion Giesen (Lottum) 17 jaar, speelt gitaar. Jean Custers (Lottum) 17 jaar,  is basgitarist. Kevin van der Sterren is 17 jaar, speelt drums en komt uit Horst. Als laatste Lennart Huijs 17 jaar komt uit Broekhuizen en is de zanger van de band.
De band 30 Past 7 had haar laatste optreden in Blok10 op 12 december. Hier heeft de band ook haar eigen nummer gepresenteerd genaamd 'Tuesday'.
De band zou graag een keertje willen optreden op de echte grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands.

De formatie 30 Past 7 speelt rockmuziek en bij elk optreden worden de spullen in een busje door een van de ouders vervoerd. Het grote voorbeeld van de band is Foo Fighters, Pearl Jam en The Killers.

Een eigen website heeft de band nog niet maar ze zit wel op hyves (www.thirtypastseven.hyves.nl). 30 Past 7 oefent vrijwel wekelijks op een locatie bij de veiling. Muziek maken is hun lust en leven en wat belangrijker is, is het feit dat ze hun emoties en gevoel er in kwijt kunnen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie