Kasteelloop

5-11-2009 door: Redactie
De eerste inschrijvingen voor de Kasteelloop van 2009 zijn al binnen. Op tweede kerstdag kunt u deelnemen aan deze sportieve manifestatie. Sinds 1993 vindt deze loop plaats in het prachtige recreatiegebied 'Kasteelpark Ter Horst´. Voorheen heette dit de Kasteelse Bossen. Steeds meer mensen gaan recreatief hardlopen, individueel of in groepsverband. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deelname aan wedstrijden steeds groter wordt.

De Kasteelloop is een goede ­voorbereiding op de Venloop. Deze vindt plaats op zondag 21 maart 2010 en is binnen enkele jaren uit­gegroeid tot een grote manifestatie. De Kasteelloop is duidelijk kleinschaliger en kenmerkt zich door een goede organisatie en vooral door een goede en bijzondere sfeer.

Voor allerlei categorieën lopers is er keuze. Er is een trimloop voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar over een afstand van 900 meter.
Er zijn twee lopen voor de jeugd. Een voor de jongens en meisjes van 10 tot en met 12 jaar en een voor de groep van 13 tot en met 15 jaar. Beide leggen een afstand af van 1800 meter. Volwassenen kunnen zich uitleven op de 4800 meter en de 9600 meter. In voorgaande jaren namen honderden lopers deel.
Dit jaar staat de loop in het teken van de actie 'Sraarforlife'.
Het inschrijfgeld is door organiserende scheidrechtersvereniging

'Horst-Venray e.o.' verhoogd met 0,50 euro per deelnemer. Het totaal van deze verhoging wordt door de organisatie verdubbeld. Sraar Smits nam al zeven keer deel aan de Kasteelloop, tweemaal eindigde hij als winnaar. Ook dit jaar is hij van de partij.

Zie ook www.kasteelloop.info

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie