Juezz.com in de finale

14-12-2009 door: Redactie
Yes!!!! We horen bij de negen beste coverbands van onze regio en staan als Runner-Up in de Regio-Finale 'The Clash of the Cover Bands 2009' van Limburg op zondag 20 december a.s. in MC De Bosuil in Weert.

In deze finale zijn twee tickets te winnen voor de Landelijke Halve Finales in dé poptempel van Nederland: Paradiso in Amsterdam. De vakjury- en de publiekswinnaar plaatsen zich direct voor Paradiso. We moeten nog één hindernis nemen om te kunnen schitteren op het podium van dé poptempel van Nederland, waar we dan de strijd aan gaan met de andere Regio-winnaars vanuit het hele land. In Paradiso wordt de jaarlijkse DVD The Clash of the Cover Bands 'LIVE ON STAGE in Paradiso' opgenomen die landelijk wordt gereleased in alle filialen van Free Record Shop, Van Leest en Music Store.

Mochten we ons niet direct plaatsen voor Paradiso, dan is er nog de mogelijkheid voor de Play-Offs. Op 24 januari a.s. zijn deze Play-Offs in de Heeren van Aemstel in Amsterdam en daarin strijden de bands uit alle regio's die in beide categorieën samen, vakjury en publieksstemmen, het hoogste hebben gescoord in de Regio-Finales. In de Play-Offs strijden dus zeven bands om de twee allerlaatste plaatsen in Paradiso. We hebben jullie steun en aanmoedigingen nu meer dan ooit nodig om het beste uit onszelf te kunnen halen, dus zorg dat jullie erbij zijn op zondag 20 december!!! Vanaf 14.00 uur start onze Regio-Finale in hét poppodium van Limburg: MC De Bosuil!!!! Paradiso, here we come!!!


Het programma op zondag 20 december a.s.14.00 uur:

Juezz.com: Blues, Soul, Funk coverband uit Horst-

White-Flood Bros.: Rock & Roll coverband uit Brunssum-

M*A*M: Classic Rock coverband uit Meijel-

Tuchdown: Rock coverband uit Helden-

Campaign: Rock coverband uit Horst-

Robinson: Pop coverband uit Maastricht -

Novaddiction: Rock coverband uit Landgraaf -

Many More: Classic Rock coverband uit Grubbenvorst -

NoCanDo: Rock coverband uit Roermond

Naast de strijd om als band een plek in Paradiso te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2009. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens één van de Regio-Finales of Landelijke Halve Finales in Paradiso maken, tot de Landelijke Finale op zaterdag 10 april 2010 in 013 in Tilburg, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Landelijke Finale in Tilburg uitgereikt.

Iedereen die op zondag 20 december aanwezig is, mag weer een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete band. En dat kan er natuurlijk maar één zijn: Juezz.com!!!

See ya in MC De Bosuil in Weert!!!!!!!

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie