Jongens in spannende eindfase

15-4-2010 door: Redactie
Afgelopen zaterdag speelde het eerste jongensteam van tafeltennisvereniging Seta uit Sevenum (Gijs Appel­doorn, Lennart Smets en Jelle Bodelier) zijn voorlaatste competitiewedstrijd uit tegen HTC (Hoofddorp).

In deze strijd om de eerste plaats in de competitie waren de jongens uit Hoofddorp erop gebrand om een goede score neer te zetten.
Paul Willems, coach van Seta: "We wisten dus vooraf dat we de punten niet cadeau zouden krijgen. In de wedstrijden was het vechten voor elk punt en je zag dat de jongens uit Hoofddorp net iets constanter waren dan onze jongens. Daardoor gingen veel wedstrijden steeds nipt verloren, wat resulteerde in een verlies van 3-7. Gijs Appeldoorn (twee winstpartijen) en Lennart Smets (een winstpartij) hielden de schade nog enigszins beperkt." Met nog een wedstrijd te gaan hebben nog vier teams kans om het kampioenschap te pakken. "Wij hebben daarin de beste papieren met twee tot drie punten voorsprong op de rest. De laatste wedstrijd tegen Never Despair uit Den Bosch wordt dus uitermate spannend en gaat de beslissing brengen. Alle support is op zaterdag 17 april welkom in het clubhuis van Never Despair in Den Bosch.

De meisjes van Seta hadden een dubbel weekeinde. Zaterdag werd thuis een degelijke overwinning behaald op Dordrecht: 6-4. Steffie van de Riet pakte heel knap drie winstpartijen, Jody Brouwers won tweemaal en met Lisa Smets ook het dubbelspel.
Zondags ging het team naar Wessem voor de wedstrijd tegen Westa 2. Na de 8-2 nederlaag de vorige keer werd het nu een 6-4 nederlaag.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie