Ijshockeyles op ijsbaan Horst

10-12-2009 door: Redactie
Hockeyclub Horst gaat twee middagen in december (ijs)hockeyles geven op de ijsbaan op het Wilhelmina­plein. Volgens Per Ouwerkerk, jeugdcoördinator bij de Horster hockeyclub, worden de 'clinics' op dinsdag 22 en 29 december gehouden van 12.30 tot 14.30 uur.
De hockeyclub werd benaderd door Café De Lange van Horst met de vraag of de Horster hockeyclub daar invulling aan wilde geven. Per: "Eigenlijk was toen alles vrij snel geregeld. We gaan nu inventariseren of enkele hockeytrainers hun medewerking hieraan willen geven.
Het is de bedoeling dat de jeugd vanaf 7 jaar de vaardig­heden van het hockeyen wordt bijgebracht. We zetten daarvoor een stukje ijsbaan af en brengen ze eerst de grond­beginselen van het hockeyen bij. Daarna spelen we kleine partijtjes tegen elkaar. Mochten er ook ouderen mee willen doen kan dat maar in eerste instantie gaan we voor de jeugd."
Je hoeft geem lid te zijn van de hockeyclub om mee te doen. Opgeven is niet nodig, je kunt gewoon naar de ijsbaan komen als je mee wilt doen!
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie