ICH wil overleg met Prorail

25-3-2010 door: Redactie
Het bestuur van de Industriële Club Horst aan de Maas heeft middels een brief aan Prorail gevraagd om tot een passende oplossing te komen omtrent de lange wachttijden bij de spoorwegovergang Horst-Sevenum.

Voor de spoorwegovergang  Horst–Sevenum aan de N556 Stationsstraat te Horst ontstaan lange wachttijden, omdat de slagbomen gedurende de hele in- en uitstaptijd op het perron gesloten blijven. De wachttijd is ongeveer 15 minuten per uur.

De Stationsstraat is een gebiedsontsluitingsweg en een drukke verkeersader tussen de industrieterreinen in Venlo, Sevenum en Horst. Veel werknemers en bezoekers van de lidbedrijven van de ICH maken gebruik van deze weg.

Volgens het ICH levert het lange wachten files op en daardoor ontstaat er veel frustratie en onbegrip bij alle weggebruikers. Daarbij is de verkeerssituatie ter plekke zodanig dat door het lange wachten gevaarlijke manoeuvres ontstaan met risico’s voor de verkeersveiligheid.

De Industriële Club Horst aan de Maas zet zich in voor de belangen van haar ruim 50 aangesloten leden. Deze leden zijn bedrijven uit de sectoren industrie, bouw, transport en logistiek en zakelijke dienstverlening

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie