Honderden fans mee met Campaign

8-4-2010 door: Redactie
De Horster coverband Campaign heeft er zin in. Zaterdagavond staat de band in de finale van de Clash of the Cover Bands in de Tilburgse poptempel 013. Campaign weet zich gesteund door een grote schare fans uit de regio Horst, die mee afreizen naar de Brabantse stad.

Voor de coverband uit Horst vormt het bereiken van de finale de apotheose van een lange competitie optredens met als doel zo ver mogelijk te komen. Geert Josten, zanger van de band: "We hebben ons doel bereikt en proberen nu zo hoog mogelijk te eindigen. Het zal wel lastig worden want alle bands hebben goed gepresteerd, anders zaten ze nu niet in de finale."

De formatie uit Horst reist niet alleen naar Tilburg. Inmiddels hebben zich ruim tweehonderd fans aangemeld, die Campaign ter plekke een hart onder de riem willen steken. Op dit moment zijn vier touringcarbussen gecharterd om de fans te vervoeren. "Er kunnen nog mensen mee, opgeven kan tot de laatste dag via info@campaign.nl of bellen met mij: 06 20 03 90 62. De bussen vertrekken zaterdag om 17.00 uur bij de bushalte tegenover het gemeentehuis van Horst, waar de ING bank gevestigd was. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd,"aldus Josten.

Hoe laat de band optreedt is nog niet ­bekend, dat wordt de deelnemers pas zaterdagnamiddag verteld door de ­organisatie. De start van de finale
staat wel vast en is om 19.30 uur.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie