Hengelsport Catch Up

20-5-2010 door: Redactie
Bedrijfsnaam: Hengelsport Catch Up Eigenaar: Henk, Willy en Marja Gooren Adres : Markt 15, Sevenum Telefoon: 077 467 11 53 Bedrijfssector: Detailhandel Start bedrijf: 28 februari 2010

Activiteiten
Het adviseren van klanten in al hun hengelsportbenodigdheden. Met deskundig advies proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij de aanschaf van hun hengelsportartikelen, voer en lokaas.
Denk hierbij aan het juiste materiaal voor het vangen van een bepaald soort vis. Daarnaast kunnen ze bij ons ook terecht voor het opspoelen van hun spoelen en om elastiek in hun hengels te laten zetten.

Doelgroep
Vissers in elke leeftijdscategorie, van jeugd tot en met senioren. Elke visser kan bij ons terecht, de karpervisser, de witvisser, de vliegvisser, de forelvisser, de roofvisser, de recreatievisser en natuurlijk de sportvisser. Wij proberen voor iedereen een zo uitgebreid mogelijk assortiment te voeren, zodat er voor iedereen wat wils is. Ons assortiment aan hengelsportbenodigdheden is zowel voor een kleine als grote portemonnee.

Onderscheidend vermogen
Wij proberen voor elke klant een passend product te vinden. Wij vinden contact met de klant en het meedenken met klanten erg belangrijk. We zullen er dan ook alles aan doen om een oplossing te bieden die past en naar wens is van onze klanten. Dit kan uiteenlopen van het adviseren van een goede zitkist, tot een goed beginnersetje voor jeugdige vissers.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie