Grootste van Grubbenvorst

26-11-2009 door: Redactie
Michael van Rengs lijsttrekker SP is een tevreden man. In Grubbenvorst werd zijn partij de grootste. Hoe kijkt hij terug op de verkiezingsuitslag?
maskTop
Grootste van Grubbenvorst
maskBottom

"De SP haalt 19,3% van de stemmen, dus een geweldige winst. We hebben ons de afgelopen jaren vaak in buurten en dorpen laten zien en dat heeft zich vertaald naar deze mooie uitslag.

De SP stond regelmatig in winkelcentra en op het station. We waren regelmatig in de buurten te vinden om met mensen in gesprek te gaan. Daarnaast is de SP de motor achter het verzet tegen de komst van megastallen geweest. Nadat duidelijk werd dat er nabij Grubbenvorst een megastal zou komen voor 33.000 varkens en 1,3 miljoen kippen, heeft de SP samen met verontruste inwoners een actiecomité opgericht. Ondertussen is het actiecomité een bloeiende vereniging die knokt voor behoud van het open landschap, gezonde lucht en behoud van familiebedrijven. Door samen met de mensen het verzet te organiseren, is de SP verreweg de grootste partij van Grubbenvorst geworden. We hebben ruim 35 procent van de stemmen gekregen."

Volgens van Rengs moet de SP mee gaan besturen. De partij heeft naar zijn zeggen wederom veel vertrouwen van de mensen gekregen. "We hebben de afgelopen jaren ­bewezen dat we goede ideeën hebben. Die willen we graag in de praktijk brengen. De uitslag is geweldig en alle mensen kunnen de komende vier jaar wederom dezelfde inzet van de SP verwachten. We zijn een partij die voor, samen met, en tussen de ­mensen staat. Dus onze campagne is op 19 november alweer gestart", besluit de nummer 1 van de SP.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie