Gratis verenigingsnieuws plaatsen op site

3-2-2011 door: Redactie
De website van HALLO Horst aan de Maas heeft al enige tijd een speciaal onderdeel voor verenigingsnieuws. Alle verenigingen en andere ­organisaties uit de gemeente krijgen de mogelijkheid om een eigen plek op de website te creëren. Daar kunnen nieuwsberichten, uitslagen en oproepen worden geplaatst die vooral bestemd zijn voor de eigen leden.

De nieuwe dienst is met name interessant voor verenigingen die zelf geen webruimte hebben of die niet de technische kennis in huis hebben om de huidige website goed te kunnen beheren. Het platform op de website van HALLO is gebruiksvriendelijk en gratis te gebruiken. Om goed aan de slag te kunnen, is een handleiding beschikbaar die nieuwe beheerders in eenvoudige stappen begeleidt bij het inrichten van de eigen plek op de website van HALLO. Het verenigingsnieuws is 24 uur per dag beschikbaar, waardoor nieuwsberichten altijd geplaatst kunnen worden. Daarnaast is de ruimte voor berichten onbeperkt en beschikt de HALLO-website over een automatische archieffunctie.

Het enige wat nodig is om gebruik te maken van de dienst is een wachtwoord en een internetverbinding. ICT-kennis is niet nodig, iedereen kan het.
Bezoekers van de website kunnen het nieuws van de verenigingen waarin ze geïnteresseerd zijn filteren. Op de HALLO-website kan iedereen aangeven van welke verenigingen ze het nieuws willen zien. Deze voorkeur wordt op de eigen computer opgeslagen. Dit betekent dat de bezoeker de volgende keer dat hij of zij op het onderdeel Verenigingen van de HALLO-website komt, het nieuws voorgeschoteld krijgt van de verenigingen uit hun aangegeven voorkeur.
Deze voorkeur kan altijd aangepast worden onder de optie 'mijn verenigingen' in de rechterkolom. Daar staat 'Bewaar uw favoriete verenigingen'. Als de bezoeker hierop klikt, kan hij/zij zijn favoriete verenigingen aangeven en bewaren.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie