Goed in ruitersport

4-2-2010 door: Redactie
In het weekend van 23 en 24 ­januari werden in Helden de Limburgse kampioenschappen dressuur voor pony's verreden. Na de diverse selectierondes voor deze kampioenschappen, streden de geselecteerde ruiters en amazones in verschillende klassen om de hoogste eer. Liset Jenneskens, lid van ponyclub Wittenhorst uit Horst wist met haar pony Passion de kampioens­titel in haar klasse te veroveren.

Binnen de gemeente Horst aan de Maas werden door onze amazones nog diverse prijzen mee naar huis genomen.Van ponyclub Wittenhorst waren er prijzen voor Kim Peeters, derde prijs, Silke van Schaaik, derde prijs en Iris Lenssen een vierde prijs. Van rijvereniging Rijdt met Beleid uit Meerlo wist Natascha Poels een derde prijs te veroveren.

Ook gingen er twee prijzen naar Lottum, Liz Bouten behaalde een tweede en Loes Opbroek een derde prijs. Van de afdeling Sevenum wist Roxanne Hermans de tweede prijs te behalen en Maud Hoeijmakers werd tweede. Judith Smedts van ponyclub St. Joris uit Meterik eindigde op een vierde plek.
In het weekend van 30 en 31 januari, werden de Limburgse ­kampioenschappen dressuur voor paarden ­gehouden in Beek. Ook hier werden goede resultaten behaald. In de ­hoogste klasse wist de sterk rijdende Marie-Louise Philipsen met haar paard Rex net niet de kampioenstitel te veroveren.

Marie-Louise, lid van ruiterclub Wittenhorst, eindigde met minimaal verschil op een tweede plek. In dezelfde klasse behaalde Lia van Stiphout uit Horst een zesde prijs. Ook andere combinaties binnen onze gemeente behaalden net niet het goud. Trudi Houwen van rijvereniging Rijdt met Beleid uit Meerlo behaalde een tweede plek, voor Fieke Houwen was er een bronzen medaille. Marie-Louise Philipsen behaalde nog een vijfde prijs met een ander paard. Lena Erlandsen ook lid van Ruiterclub Wittenhorst, behaalde twee keer een vierde prijs met haar paarden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie