Gemeenteraad bezoekt een aantal kernen

27-5-2010 door: Redactie
Ook de gemeenteraad, wil evenals het college, de kernen van de nieuwe gemeente Horst aan de Maas leren kennen. Burgemeester en wethouders doen dit via openbare bijeenkomsten, waarvoor het gehele dorp wordt uitgenodigd.

De raad doet dit door middel van excursies en/of bedrijfsbezoeken. Door een bezoek te brengen aan verschillende bedrijven, instellingen, ­verenigingen verwachten de raadsleden goede beelden te krijgen bij het wonen, werken en ontspannen in de 16 kernen.

Op vrijdagmiddag 21 mei 2010 – tijdens de eerste raadsexcursie – bracht de gemeenteraad een bezoek aan Zorgcentrum La Providence in Grubbenvorst. De leden van de raad ontvingen daar een uitgebreide toelichting rondom zorg in het algemeen en bij La Providence in het bijzonder. Het bezoek werd afgesloten met een rondleiding door het voormalige klooster en de gerealiseerde nieuwbouw.
Diezelfde middag ontvingen de raadsleden uitgebreide informatie van enthousiaste vrijwilligers van het Rozenkenniscentrum over top­rozen in De Rozenhof in Lottum. Ook hier werd het bezoek afgesloten met een rondleiding. In Broekhuizen tenslotte volgde een informele evaluatie over dit eerste bezoek.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie