Geitenkaasje met appel en amandel

29-7-2010 door: Redactie
Wekelijks stelt Jan Cremers, chefkok van het Maashotel in Broekhuizen, een recept samen met goede en eerlijke producten uit de eigen regio. Hiermee maakt u een (h)eerlijke ­maaltijd, waarvan de smaak van de producten optimaal naar boven komt.

Benodigdheden: (4 personen)

  • 1 appel in heel dunne schijfjes,
  • amandelschilfers
  • honing
  • zachte geitenkaas

 

Marinade:

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel notenolie
  • 1 eetlepel citroensap1 theelepel honing
  • peperzout
  • tijm


Bereiding

  • maak de marinade van bovenstaande ingrediënten en marineer hierin de appelschijfjes;
  • leg de appels in een vuurvast schaaltje en schik de geitenkaas op de appels. Leg er een grote theelepel honing op en strooi er de amandelschilfers over;
  • zet het schaaltje 10 minuten in een oven van 200 graden.
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie