Extra parkeerplaatsen in Horst

14-4-2010 door: Redactie
Leon Litjens heeft maandagavond tijdens de ledenvergadering van het centrummanagement een presentatie gehouden over wat er de komende tijd gaat gebeuren in het centrum van horst. Het ging hier vooral over de parkeergelegenheden in Horst die tijdens de verbouwingen in het centrum zullen veranderen.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Tijdens de verbouwing van het Cuppenpedje (in de Hoofdstraat) zullen hier de 71 parkeerplaatsen verdwijnen. Om dit tekort op te vangen zullen er elders in Horst nieuwe parkeergelegenheden komen.
Zo zullen er op het Lambertusplein 11 nieuwe plekken komen en nabij de P2 (met o.a. Liddle, Plus, Slijterij Weijs en Rabobank) liggen er afspraken met KPN, Poels en Martens om nog eens 76 nieuwe parkeerplekken te creëren.

Vooral in het weekend is het druk in horst en zijn de parkeerplaatsen snel vol. De ondernemers is ook gevraagd om de werknemers in het weekend elders te laten parkeren, om meer parkeergelegenheid voor de klanten te winnen. Een optie zou de parkeergarage De Librije zijn, aangezien deze in het weekend nagenoeg leeg zou staan.
Door middel van bebording zullen de parkeerplaatsen en mogelijkheden verder aangegeven worden zodat klanten zo goed mogelijk geïnformeerd worden als ze Horst-centrum bezoeken.

Bron: weblog Leon Litjens

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie