Ondernemen tijdens crisis

5-11-2009 door: Redactie
Maandag 9 november vindt in het Gasth˘es in Horst een informatieavond plaats met als thema 'Ondernemen Tijdens Crisis' (OTC). Tijdens deze bijeenkomst krijgen ondernemers tips en informatie met welke maatregelen zij hun voordeel kunnen doen in deze economisch mindere tijd. Ook wordt hen handvatten aangereikt naar verschillende vormen van subsidie. De informatieavond begint om 20.00 uur.

Het initiatief van OTC komt van wethouder Litjens.
Hij bezoekt regelmatig bedrijven en het viel hem op dat weinig ondernemers zich bewust waren van het bestaan van regelingen waarmee ze hun voordeel kunnen doen. "Kijk, we hebben belang bij een sterke economie in onze regio. Ik merk gewoon dat veel ondernemers niet weten wat de mogelijkheden zijn. Er zijn miljoenen aan subsidies beschikbaar vanuit alle overheden zoals Rijk, Provincie, Kamer van Koophandel en gemeenten. Wij willen door middel van deze infoavond ondernemers stimuleren en faciliteren om te voorkomen dat nog meer banen verloren gaan," aldus de wethouder.

Tijdens de bijeenkomst komen drie ondernemers aan het woord die bedreigingen om wisten te buigen in kansen.
De informatieavond is bedoeld voor alle ondernemers, van eenmanszaak, agrariër tot multinational.
"Voor kleine bedrijven is het interessant, want de lasten vallen vaak op enkele schouders. Voor hen is zeker winst te behalen," zegt Litjens.

Aanmelden voor deze avond is gewenst en kan via de site van www.ondernementijdenscrisis.nl. Bellen kan ook met Gijs Moes telefoon 077 477 95 79. OTC is een initiatief van de gemeenten Horst aan de Maas, Meerlo-Wanssum en Sevenum.
De avond wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Rabobank Maashorst, LLTB en de Provincie Limburg.

Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie